DRUŠTVO

JUČE ODRŽANA SMUĐIJADA 2021, POBEDNIK SRĐAN KALANJ

14608

U organizaciji udruženja sportskih ribočovaca Čikla, u nedelju 28. novembra 2021. godine u Apatinu održana je SMUĐIJADA 2021, koja je bila deveta do sada.

Takmičenje se održalo na terenu leve obale Dunava i to od 1401 do 1403 kilometra (od ribarske centrale do špica prve sporne). Učestvovalo je 50 takmičara, nešto manje nego predhodnih godina. Pecalo se po veoma teskim uslovima povremenog vetra i kiše, ali ulovi nisu izostali. Upecano je ukupno 24 smuđa i dva poveća primerka ribe van konkurencije.

Skup, druženje i proglašenje pobednika održano je tradicionalno u restoranu Stari Saran, uz sve medijsku podršku.

Pobednik ovogodišnje smuđijade je Kalanj Srđan, kome je pored diplome i pehara pripala i novčana nagrada u iznosu od 30.000 dinara. Drugo mesto zauzeo je Radosavljev Predrag, koji je pored diplome i pehara osvojio i novčanu nagradu u iznosu od 20.000 dinara, dok je treće mesto zauzeo Radosavljev Todor, kome je pored diplome i pehara ripala i novčana nagrada od 10.000 dinara. Specijalna nagrada, štap „Favotite creed“,  za najveći ulov pripala je Milošu Rakasu.

14609

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!