DRUŠTVO

KAPITALAC: APATINAC BOŽO MEDIĆ UPECAO SOMA OD 72 KG

14428

Apatinac Božo Medić (38) upecao je danas, oko 17 i 30 časova, soma teškog 72 kilograma. Kapitalac je uhvaćen na 1395. kilometru Dunava, na potezu Čifutskog kanala, nizvodno od Apatina oko pet kilometara.

Borba sa ovom grdosijom, dugačkom 2,10 metara, trajala je oko sat vremena. Mediću je u pomoć pritekao kolega Staša Kovačević, koji je sa njim bio u čamcu i zajedno su uspeli da ga savladaju i ubace u čamac.

Medić je koristio štap Fujitsu Team 30-120g, 2,7 metara, mašinicu Shimano Saragosa 6000, strunu Rapala Sufix 50 lb i varalicu glavinjara Sebila 80g.

14430

Inače, Božo je pecanje zavoleo uz svoga dedu, čije ime nosi, a koji je takođe bio strastveni pecaroš. Deda ga je redovno vodio sa sobom na pecanje i veoma brzo ga učlanio u USR “Bucov”, čiji je i sam bio član.

U svojoj dugogodišnjoj pecaroškoj karijeri, Božo je do sada imao više kapitalnih primeraka, ali mu je ovaj, današnji, ubedljivo najveći.

Na naše pitanje šta planira da uradi sa ulovom, kratko je odgovorio da će ga podeliti sa prijateljima.

14429

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!