DRUŠTVO

LETOVANjE U APATINU: NA MOTELU ILI BAZENIMA BANjE JUNAKOVIĆ

13638

Pošto će većina naših sugrađana „letovati“ kod kuće, ono što nam se nudi u zamenu za morsku vodu su Dunav i bazeni Banje Junaković. Visok nivo reke je suzio mogućnosti izbora na reci, prekrivši nam lepe peščane plaže na poluostrvu i Harčašu, ostavljajući nam samo plažu u zalivu. Ona i jeste najpitomija i najpristupačnija, jer je voda topla i stajaća, te se može opušteno uživati u plivanju ili odmaranju na dušecima ili gumenim čamcima. Ima i onih koji je ne vole, baš zato što je stajaća, te i dalje tragaju za mestima gde se može kupati na „živom“ Dunavu.
Ko ne želi na reku, od ovog vikenda na raspolaganju ima i bazene Banje Junaković. Oni su otvoreni svakodnevno od 9 i 30 do 19 časova. Cena celodnevne ulaznice je 250, a poludnevne 150 dinara za odrasle i 150 dinara (poludnevna 100) za studente, đake, trudnice, invalide i penzionere, dok se deci do 7 godina starosti ulaz ne naplaćuje. Iznajmljivanje ležaljke košta 100 dinara.
Na Banji možete kupiti gaziranu ili negaziranu vodu po ceni od 90 dinara za 0,5 l, gazirani sokovi koštaju 120, negazirani 130 dinara a pivo od 150 do 200 dinara flaša. Cezar ili tuna salatakoštaju 320 dinara porcija, razne vrsta sendviča 250 dinara, mekike 130, kuvani kukuruz 120 dinara.
-Dan na bazenu nas košta najmanje 3.000 dinara. Samo za ulaznice i ležaljke za nas četvoro potrošimo 1.200 dinara, oko hiljadu ode na sendviče, oko 900 za sladoled za decu i po jedno piće za sve nas, izračunao je jedan naš sugrađanin koga smo zatekli na banjskim bazenima.

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!