DRUŠTVO

Lukić, Majstorović i Šašić predloženi za nagradu “ONI SU HEROJI”

17382

 

Kolektiv Tehničke škole sa domom učenika

Apatin, na inicijativu profesora Ivice Jurišina, predložio je naše hrabre momke, Srđana Majstorovića, Đuru Šašića i Sašu Lukića za nagradu koja će biti dodeljena u okviru konkursa “Oni su heroji”.

Cilj ovog konkursa na naconalnom nivou je promocija priča o ljudima iz svakodnevnog života, koji nisu medijski eksponirani, za koje nismo čuli, ili smo nedovoljno čuli, a svojim delima su doprineli zajednici u kojoj žive. Tokom trajanja konkursa svi posetioci sajta moći će da lajkuju i da na taj način podrže naše hrabre Apatince.

Prijave za ovaj konkurs i dalje traju i mogu se slati do 5. aprila 2023. godine (do 24:00h), kada počinje glasanje koje će trajati do 20. aprila 2023. godine (do 12:00h).

Proglašenje 10 finalista, pobednika konkursa biće objavljeno 10. maja  2023. godine u 12:00 časova na veb platformi https://onisuheroji.rs/, na kojoj se realizuje ovaj konkurs i na kojoj su objavljena i pravila nagradnog konkursa „Oni su heroji“.

Delegacija Evropske unije u Srbiji, treću godinu za redom organizuje otvoreni konkurs “Кo je tvoj heroj?”, na kom mogu da učestvuju svi punoletni građani i građanke Srbije. Prošlogodišnja kampanja „Oni su heroji“ omogućila je da javnost čuje za herojska dela iz više od 40 gradova Srbije.

Кonkurs se realizuje u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac, a ko će biti novih deset heroja za 2022. godinu, odlučiće javno glasanje uz komisijsku proveru.

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!