DRUŠTVO

MALI PETROV SALAŠ CENTAR EKOLOŠKIH AKCIJA U APATINU

13589

Simboličnom sadnjom mladice bora Prirodnjački centar „Mali Petrov Salaš“ označio je početak svojih namera da preraste u ozbiljni ekološki centar koji će se baviti edukacijom, najviše dece, rekretaivnim aktivnostima, turizmom...

To se i ostavruje. Za tri sedmice od osnivanja Prirodnjački centar „Mali Petrov Salaš“ organizovao je nedeljne akcije uređenja prostora, šetačkih staza, poligona spretnosti u prirodi za decu, zasade stabala, čišćenje terena, razmatrao dalje planove kojima bi ovaj centar postao primer onih sadržaja koji su nam do sada na planu ekologije nedostajali u našoj sredini.

-Radićemo svake subote do prvog dana proleća 31. marta. Entuzijasti, zaljubljenici u prirodu, mogu nam se pridružiti u ovim akcijama. Kada do proleća sve uredimo i isplaniramo akcije očekujemo veliki odziv zainteresovanih, posebno škola i predškolskih ustanova. Bićemo tu da im se stavimo na raspolaganje, organizujemo edukativne učionice, upoznamo našu decu sa prirodom koja nas okružuje-kaže osnivač i predsednik Prirodnjačkog centra Petar Rašeta.

Prirodnjački centar je odmah nakon Osnivačke skupštine registrovan i članske karte su pripremljene te svako ko je zainteresovan za ovaj vid uživanja i aktivnosti u prirodi može da mu se pridruži svojim članstvom ili volenterskim aktivnostima. Posle svih aktivnosti organizuje se druženje koje u prirodi dobija poseban i nezaboravan ugođaj.

Svi zainteresovani mogu da se jave na telefon: 063 474- 034.

13590

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8
FMFM&PRESS DOO
Petefi Šandora 57 , sprat I , lokal 6,
Apatin - 25260
Tel: +381 25 780 200
Mob: +381 63 82 94 653
@mail: radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!