DRUŠTVO

"MOTO SKUP SOMBOR 2015"

6050


Ove godine, kao i prošle, na gradskom kupalištu "Štrand" od 5. do 7. juna u organizaciji svih somborskih klubova pod pokroviteljstvom turističke organizacije grada Sombora održaće se manifestacija "MOTO SKUP SOMBOR". I ovog puta domaćini manifestacije biće  Klubovi MK Lowlanders, MK North Wings, MK Keepers, MK Road Warriors.

PROGRAM MOTO SUSRETA:
Petak 5. jun
    - Doček gostiju od 12h
    - Popdnevno druženje na rekreacionim terenima i bazenu kupališta "Štrand"
    - Muzički program uz bendove
        - "The Untouchibles" Sombor
        - "Krvava Meri AZRA tribute band" Apatin
        - "Prljavi Romeo" Apatin
Subota 6. Jun
    - 15-16h ručak za bajkere tradicionalni bajkerski pasulj
    - 16-17:30h Bajkerske igre
    - 18h revijalna vožnja ulicama grada-defile
    - 18:30h Street-Fight Show u izvodjenju Radislava Mihajlova ispred "Štranda"
    - 19:30h svečano uručivanje zahvalnica klubovima, organizacijama i sponzorima
    - muzički program uz bendove
        - "Blues Hammer" Novi sad
        - "BANDX AC/DC tribute band" Beograd
        - "Trilogy" Sombor
Nedelja 7. Jun
    - jutarnja kafa 
    - doručak "Bundaskenjer" za goste bajkere

Ulaz, za goste bajkere je slobodan. Rucak, jutarnja kafa i dorucak gratis.
Ulaz za pešake na dan održavanja je 100 RSD

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!