DRUŠTVO

NAGRAĐENI NAJBOLJI PROSVETNI RADNICI

14551

U velikoj sali SO Apatin, danas je povodom Dana prosvetnih radnika uručeno pet priznanja najboljima u oblasti obrazovanja na teritoriji naše opštine. Predstavnike obrazovnih ustanova je ispred lokalne samouprave pozdravila pomoćnica predsednice opštine Apatin za obrazovanje i omladinsku politiku Milka Nikšić.

Vaša profesija je oduvek imala ključnu ulogu u razvoju i odrastanju naše dece. Zahvaljujem Vam se ispred lokalne samouprave i u svoje lično ime na predanom radu, tim pre jer je ono još dodatno otežano u vremenu kada se svi borimo sa dobro poznatim virusom. Najbolje među vama ste sami birali, te mislim da iz tog razloga i ova prestižna nagrada ima veću težinu. Čestitam vam svima od srca na priznanju koje ste dobili i želim vam mnogo uspeha u daljem radu, poručila je Milka Nikšić

Ovogodišnji dobitnici novembarskih nagrada u opštini Apatin su: Biljana Ribić iz OŠ „Ivan Goran Kovačić“ Sonta, Andrea Silađev Pilin iz OŠ „Jožef Atila“ Kupusina, Jasminaka Basarić iz OŠ „Žarko Zrenjanin“ Apatin, Nemanja Lakić iz apatinske Tehničke škole sa Domom učenika i Danijela Ćopić iz PU „Pčelica“ Apatin, a priznanja im je uručila predsednica opštine Apatin Dubravka Korać.

Predsednica naše opštine je tom prilikom čestitala svim prosvetnim radnicima njihov praznik i izrazila žal što se zbog epidemiološke situacije ni ove godine dodela nagrada nije mogla upriličiti u Domu kulture. Takođe, ona je najavila podsticaje koje prosvetni radnici mogu da očekuju u narednom periodu za vannastavne aktivnosti koje treba sami da osmisle i kandiduju.

Opština je rada da podrži te aktivnosti gde ćemo da uključimo što više dece na što kvalitetniji način, a prepoznajući trud nastavnika i da ih nagradimo. Biće opredeljen budžet za to kao i za druge podsticaje koje trenutno imamo u obrazovanju, pre svega stipendiranje srednjoškolaca, stipendiranje studenata, kao i popravljanju uslova u obrazovnim objektima gde se odvija nastava, rekla je Dubravka Korać

Nemanja Lakić se zahvalio opštini Apatin ispred svih nagrađenih na ovoj, kako je sam rekao, prestižnoj i pre svega u nastavničkom radu bitnoj Novembarskoj nagradi.

Obaveza koju smo prihvatili ovim pozivom vezuje za sebe neprocenjiv nivo odgovornosti koju je svaki prosvetni radnik dužan da ispuni kao i da odgovori svim postavljenim zahtevima predavačkog rada. Za sve to je takođe potrebno konstantno, permanentno, stručno usmereno usavršavanje kako bi nastava bila što kvalitetnija jer deca uče po modelu i od nas koji im prensimo znanje. Sa ovog mesta i u ime nagrađenih želim da se zahvalim lokalnoj samoupravi koja uvek prepoznaje i pomaže rad svih nas da zajedničkim snagama uspemo u dostizanju krajnjeg cilja a to je obrazovana nacija, rekoa je Lakić

14552

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!