DRUŠTVO

NAJUSPEŠNIJIM PROSVETNIM RADNICIMA APATINA URUČENE NOVEMBARSKE NAGRADE

13737

Povodom Dana prosvetnih radnika Srbije koji je prihvaćen kao Mitrovdan, 8. novembar, ali i za koji se veruje da je dan rođenja Vuka Stefanovića Karadžića, u Apatinu su danas uručena priznanja istaknutim prosvetnim radnicima apatinskih osnovnih i srednjih škola kao i predškolske ustanove „Pčelica“.

Komisija za dodelu ovog najvišeg opštinskog priznanja u oblasti obrazovanja ove godine dodelila je pet nagrada a ona se pored plakete„Vuk Karadžić“ sastoji i od novčanog dela.

Ovogodišnji dobitnici „Novembarske nagrade“ su Ana Janovič profesor istorije u OŠ „Kiš Ferenc“ u Svilojevu, Milena Panjević profesorka razredne nastave u OŠ „Mladost“ u Prigrevici, Tina Trkulja profesorka likovne kulture u Gimnaziji i stručnoj školi „Nikola Tesla“, Ružica Šauer medicinska sestra-vaspitač u Predškolskoj ustanovi „Pčelica“ u Apatinu i Anka Milanko učiteljica razredne nastave u OŠ „Žarko Zrenjanin“. Priznanja je dobitnicima uručila predsednica opštine Apatin, Dubravka Korać.

– Danas smo dodelili nagrade prosvetnim radnicima koje su njihove kolege nominovale za ovo priznanje. Na ovaj način lokalna samouprava prosvetarima odaje priznanje za kvalitetan rad, afirmiše ovu profesiju i potvrđuje njen značaj i ulogu u društvu, poručila je predsednica opštine.

Anka Milanko, učiteljica sa 36 godina radnog staža se zahvalila na podršci kolektiva, kolegama nastavnicima OŠ „Žarko Zrenjanin“ i opštini Apatin na dodeljenom priznanju.

-Ova nagrada mi veoma znači i podrška je svoj prosveti. Zahvalna sam opštini Apatin na ovom prijemu, što misle na nas i shvataju važnost posla koji svakodnevno obavljamo. Učitelji su osnova i nosioci obrazovanja, poručila je Milanko.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!