DRUŠTVO

NESVAKIDAŠNJI GOSTI NA POLUOSTRVU KOD GRADSKE PLAŽE

14225

Svi koji su se juče kasno popodne zatekli u blizini „Plave ruže“ nisu mogli da ne primete neobičnu kolonu vozila koja se kretala ka poluostrvu. U koloni je bilo sedam kombija i jedan luksuzni automobil, svi beogradskih registarskih oznaka. Kombiji su bili puni muslimanskih žena i dece, među kojima je bilo tek nekoliko muškaraca.

Znatiželjni zbog iznenadnih i neobičnih gostiju na poluostrvu, ali i sa dozom opreznosti, pecaroši i kamperi koji su ih primetili su pokušali da saznaju njihove namere. U šturom razgovoru stranci su im rekli da su iz Abu Dabija i da idu „na zapad“, ali ne i sa kojim razlogom su došli na poluostrvo.

-Izašli su iz vozila, šetali, spustili se do vode, sedeli na klupama kod kampova u blizini. Ništa nisu dirali od stvari koje su tu zatekli, a očigledno nisu ni imali nameru da tu duže ostanu. Nakon poziva osobe iz luksuznog automobila, pretpostavljam da im je to „vođa puta“, vratili su se u kombije i ubrzo krenuli dalje. Kratko su rekli da idu u Sombor, gde nameravaju da prenoće, otkriva nam jedan od pecaroša koji se zatekao u blizini.

Za svaki slučaj, kako saznajemo, o poseti ove neobične grupe „turista“ obaveštena je policija, ali se ona do njihovog odlaska nije pojavila na poluostrvu. Naknadno smo čuli da je kod „Plave ruže“ primećen jedan policajac na motoru.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!