DRUŠTVO

Niz aktivnosti povodom „DEČIJE NEDELjE“ u Apatinu

16471

 

I ove godine, OŠ „Žarko Zrenjanin“ pripremila je niz aktivnosti povodom „Dečije nedelje“. Učešće će uzeti učenici od prvog do osmog razreda, koji će ovu manifestaciju obeležavati različitim sadržajima, u periodu od ponedeljka, 3. oktobra, do petka, 7. oktobra.

U nastavku vam donosimo kompletan program „Dečije nedelje“, čiji je ovogodišnji slogan „Šta detetu treba da raste do neba?!“

Ponedeljak, 3. oktobar

 - „Poruke prijateljstva i ljubavi“ (crtanje poruka prijateljstva i ljubavi u dvorištu škole)

 - „Razvoj srpskog jezika“ (predavanje u školskoj biblioteci)

Utorak, 4. oktobar

 - “Jesen šeta našim gradom”

 - Pozorišna predstava „Balkanski špijun“, u izvođenju dramskog studija CEKOS

Sreda, 5. oktobar

 - “Festival dečijeg stvaralaštva” (izložba likovnih i literalnih radova u holu škole)

 - Sednica učeničkih parlamenata

Četvrtak, 6. oktobar

 - “Dečija pijaca” (učenici 3. i 4. razreda su, po tradiciji, u ulozi malih prodavaca, kupci su ostali učenici i građani opštine Apatin)

 - “Sajam sporta”

Petak, 7. oktobar

 - Školski kros na stadionu OFK Mladost

Podsećamo,Dečija nedelja” je nacionalna manifestacija i predstavlja uspešan model saradnje države, različitih civilnih i strukovnih organizacija, povezivanja svih važnih aktera u zaštiti dečijih prava. Svake godine realizuje se u cilju poboljšanja položaja deteta u Srbiji. Dečija nedelja obeležava se svake godine tokom prve nedelje oktobra.

 

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!