DRUŠTVO

ODRŽANA DRUGA ŠTUKIJADA, POBEDNIK EKIPA „D i D“ IZ BAČKE PALANKE

14594

U organizaciji apatinskog USR “Bucov” u nedelju je, u zalivu preko puta “Plave ruže”, održana 2. “Štukijada na plovak”.

-Štukijada” se održava u okviru zonske lige u kojoj učestvuju Vrbas, Sivac, Kula, Crvenka, Kruščić, Selenča, Bački Petrovac i Apatin. Učestvovalo je 56 ekipa iz cele Vojvodine. Iako je vodostaj bio četiri metra niži nego prošle godine, štuka “nije radila”, pa je ulovljena samo jedna, težine 1.615 grama. To naravno nije sprečilo lepo druženje, kao i na svakoj “Štukijadi” do sada, kaže Milan Ćopić, predsednik USR “Bucov”.

Na 2. “Štukijadi” pobedu je odnela ekipa “D i D” iz Bačke Palanke. Pošto nije bilo više ulova, ostala mesta su izvučena tombolom na kraju takmičenja.

14595

Tako je drugo mesto pripalo ekipi “Komora” iz Crvenke, treće ekipi “Burazeri” iz Sombora, četvrto “Kanaldžijama” iz Kruščića, peto “Šogorima” iz Sombora, šesto ekipi “Muž i žena” iz Feketića, a sedmo ekipi “Smuđ” iz Crvenke.

Prvoplasiranoj ekipi pripalo je 42.000 dinara, drugoj 25.200, trećoj 16.800, četvrtoj 2.000 dinara, petoplasiranoj i šestoplasiranoj ribolovački pribor. Ekipe od 1. do 7. mesta kvalifikovale su se na završnu “Štukijadu”, koja će se održati 28. novembra u Vrbasu.

-USR “Bucov” se zahvaljuje svima koji su učestvovali i podržali “Štukijadu” i obaveštava sve buduće takmičare da su u toku pregovori da se naredne godine očisti potez na DTD kanalu od železničkog mosta prema prigrevačkom motelu, u dužini od oko 2 km, i tako reši problem koji postoji u zalivu zbog vodostaja i otvori mogućnost da naredne “Štukijade” prime 100 i više ekipa, kao što je i u drugim mestima u okviru zonske lige, dodao je Ćopić.

14596

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!