DRUŠTVO

Organizovan doček 2022. godine u Apatinu i Somboru

14821

Nova godina se bliži, a sa njom i odluka o tome na koji način ćemo je dočekati. S obzirom na činjenicu da mnogi naši sugrađani ne mogu dočekati Novu godinu u ugostiteljskim objektima, s obzirom na to da nemaju kovid sertifikate, ostaje mogućnost privatnih zabava ili zabava na otvorenom. Podsećamo vas na program u Apatinu i Somboru, a koji je pripremljen za petak, 31. decembar.

Turistička organizacija opštine Apatin, za najveseliju noć u godini, pripremila je različite sadržaje za decu i odrasle. Sve aktivnosti će biti organizovane na maloj bini u centru grada, a program za decu, sa Deda Mrazom i slatkim iznenađenjima počinje u 21 sat i 30 minuta. Rok koncert benda Krvava Meri predviđen je za 22 sata, dok će u Novu godinu Apatince uvesti  solistkinja Radio televizije Vojvodina, Zorana Iđuški, u pratnji tamburaškog ansambla “Dunavski biseri”. Ovaj koncert će početi u 23,15, u ponoć sledi vatromet, a tokom cele večeri deliće se besplatni topli napici, čaj i kuvano vino.

U Somboru će doček Nove godine biti organizovan na Trgu Svetog Trojstva, a uvod u novogodišnju noć počinje već u 12 sati, kada će Deda Mraz sve do 14h deliti prisutnoj deci slatkiše.

Glavni program počinje u 21,30h, koncertom grupe Trilogy, nakon kog će, od 23 sata do 1 sat iza ponoći svi Somborci i njihovi gosti imati priliku uživati u koncertu popularnog benda Van Gogh.

Osim vatrometa u ponoć, organizator, TOGS, najavljuje i goste iznenađenja.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!