DRUŠTVO

Počela nova sezona BESPLATNIH ČASOVA klasičnog BALETA u Somboru

17288

 

U Kulturnom centru “Laza Kostić” u Somboru ponovo je počeo sa radom Studio klasičnog baleta.

Časovi se odvijaju, kao i prethodne sezone, svakog vikenda, na adresi Venac Radomira Putnika 2, Sombor, i to:

Subotom

Uzrast od 3 do 5 godina u 17 časova

Uzrast od 6 do 8 godina u 18 časova i

Uzrast od 9 do 12 godina u 19 časova,

Nedeljom

Uzrast od 3 do 5 godina u 10 časova

Uzrast od 6 do 8 godina u 11 časova i

Uzrast od 9 do 12 godina u 12 časova.

17289

Studio klasičnog baleta osnovan je u Kulturnom centru “Laza Kostić” Sombor 2022. godine, u saradnji sa Udruženjem građana Una Saga Serbica i Udruženjem baletskih umetnika Srbije, s ciljem promocije klasičnog baleta u Somboru. Realizacija projekta podržana je od strane Ministarstva kulture Republike Srbije na konkursu za finansiranje ili sufinansiranje projekata iz oblasti UMETNIČKA IGRA – klasičan balet, narodna igra, savremena igra (stvaralaštvo, produkcija i interpretacija) u Republici Srbiji u 2022. godini.

Ove godine, Studio nastavlja svoj rad zahvaljujući podršci osnivača Kulturnog centra Grada Sombora.

Svi časovi, uključujući i javni čas koji će biti održan u drugoj polovini meseca juna, za polaznike će biti besplatni i predstavlju poklon Grada Sombora i Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor.

 

 

 

 

 

 

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!