DRUŠTVO

POMOZIMO NAŠOJ SUGRAĐANKI DA SE IZLEČI

13583

ZA SVETLANU – U SMS UPISATI 788 I POSLATI NA 3030

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za našu sugrađanku Svetlanu Mirković (48).

Svetlani je 2016. godine dijagnostifikovan karcinom dojke, nakon čega joj je odstranjena leva dojka i jedanaest limfnih čvorova. Primila je osam hemioterapija i imala je 26 zračenja. Nastavila je da pije lek Nolvadex, ali je nakon par meseci došlo do komplikacija, pa joj je prepisan novi lek, Arimidex. Na PET skeneru u januaru 2018. godine uočeno je par sitnih promena na plućima, koje su okarakterisane kao metastaze.

Od tada počinje redovno praćenje pluća putem CT-a. Kontrole su česte i vrše se na svaka tri do četiri meseca. Činilo se da je sve u redu i da nema nikakvih promena.

Na poslednjoj kontroli, u januaru 2020. godine, CT pluća je stacioniran, bez promena, ali MR abdomena pokazuje promene na jetri i okolnim koštanim strukturama i uvećane limfne čvorove.Prepisana joj je terapija u obliku injekcija Falsodex, kao i lek koji se ne nalazi na pozitivnoj listi RFZO-a, a čija cena na mesečnom nivou prevazilazi porodična primanja. Porodica je, uz pomoć sugrađana i prijatelja, prikupila sredstva za par doza leka. Uplašeni i zabrinuti za Svetlanino zdravlje i život, rešili su da pokušaju sa nastavkom lečenja u inostranstvu.

Za novu dijagnostiku, analize, medikamente i lečenje, putne troškove i troškove smeštaja, potrebno je prikupiti značajan iznos novčanih sredstava. Porodica se obraća svim dobrim i humanim ljudima da pomognu kako bi Svetlana imala šansu za izlečenje i bude podrška svom detetu tokom školovanja i odrastanja.

Da Svetlana dobije životnu bitku! Budimo humani!
Pomozimo Svetlani!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 788 i pošaljimo SMS na 3030
Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human788 i pošaljimo SMS na 455
Uplatom na dinarski račun: 160-6000000043015-14
Uplatom na devizni račun: 160600000004304715
IBAN: RS35160600000004304715

SWIFT/BIC: DBDBRSBG


Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj
Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8
FMFM&PRESS DOO
Petefi Šandora 57 , sprat I , lokal 6,
Apatin - 25260
Tel: +381 25 780 200
Mob: +381 63 82 94 653
@mail: radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!