DRUŠTVO

PRIGREVAČKA PEKARA „ZLATNI KLAS“: SUGRAĐANIMA, BESPLATNO, PO 250 GRAMA KVASCA

13552

Pekara „Zlatni klas“ iz Prigrevice opet je stala uz svoje sugrađane i položila još jedan ispit iz humanosti.
Naime, sutra do 12 časova u objektu, u centru Prigrevice, građanima će besplatno deliti sveži kvasac. Svakom domaćinstvu po 250 grama.

-Nabavio sam određenu količinu kvasca i odlučio da ga podelim sugrađanima, znajući da vlada nestašica a da ga mnogi nisu uspeli nabaviti. Da bi raspodela bila poštena i da niko ne bi ostao bez kvasca, delićemo 250 grama po domaćinstvu, objašnjava Simon Kajtazi, u

Ovo je samo jedna u nizu humanitarnih akcija ovog prigrevačkog pekara. Podsetimo, već dve i po godine, nekoliko socijalno ugroženih porodica snabdeva hlebom. Svakoj od njih, svakodnvno, besplatno daje po dve, odnosno tri vekne hleba, zavisno od toga kako im, i kad, koja količina treba.

OVDE SMO PISALI O HUMANOM GESTU PEKARA JOŠ U MARTU PROŠLE GODINE „VEKNA SA PEČATOM HUMANOSTI“.

Osim toga, dugogodišnji je donator humanitarnih, kulturnih i drugih manifestacija i akcija u opštini Apatin, za čega je dobio i najviše opštinsko priznanje, Oktobarsku nagradu, ali i preko 150 diploma, zahvalnica i priznanja.

Simo pekar je položio još jedan ispit humanosti. Bravo za pekaru „Zlatni klas“.

PS. A vi, poštovani građani, ostanite u svojim domovima, sačuvajte sebe i sve ljude oko sebe.

13553

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8
FMFM&PRESS DOO
Petefi Šandora 57 , sprat I , lokal 6,
Apatin - 25260
Tel: +381 25 780 200
Mob: +381 63 82 94 653
@mail: radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!