DRUŠTVO

PRIJEM u opštini za trojicu APATINSKIH HEROJA

16202

 

Predsednica opštine Apatin Dubravka Korać sa saradnicima priredila je prijem za trojicu apatinskih heroja, Đuru ŠašićaSrđana Majstorovića Sašu Lukića, koji su pre tri sedmice spasili troje naših sugrađana iz Dunava. Zajedno sa svojim spasiocima, prijemu su prisustvovali i Tijana Kusulja, njena ćerka Tia i sestrić Petar, koji će taj 22. juli, kad su ih ovi hrabri ljudi izvukli iz reke, slaviti kao svoj drugi rođendan.

-Hvala vam na hrabrosti i žrtvi koju ste iskazali u momentu kad niste imali vremena da razmišljate o svojoj bezbednosti i svom životu. Našli ste se u situaciji koja je potpuno nepredvidiva, reagovali ste najbolje moguće i ja vam se u ime svih građana opštine Apatin na tome zahvaljujem. Dunav jeste naša komparativna prednost, svi mi ga volimo, ali je veoma nepredvidiv i moramo da ga poštujemo, reči su kojim se predsednica obratila herojima i, u znak zahvalnosti, uručila im prigodne poklone, ručne satove i zahvalnice.

Trojica naših hrabrih sugrađana su se prisetili dešavanja toga dana na Dunavu i naglasili da bi opet isto postupili. Takođe su istakli i važnost da sva deca osnovnoškolskog uzrasta dobro nauče da plivaju, ali i da se održavaju na vodi u slučaju neke nepredviđene situacije.

Tokom prijema je podržana i inicijativa da se svoj trojici, za iskazanu hrabrost, dodeli najviše opštinsko priznanje, Oktobarska nagrada.

16203

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!