DRUŠTVO

Romska grupa Kal i Miroslav Ilić na ovogodišnjem “SOMBORSKOM KOTLIĆU”

15794

 

Turistička organizacija Grada Sombora i ove godine će organizovati tradicionalnu manifestaciju „Somborski kotlić“, koji je zakazan za subotu, 25. jun. Kako saznajemo, u zabavnom delu programa nastupiće bend Kal, a nakon njih popularni slavuj iz Mrčajevaca, Miroslav Ilić.

Za Miroslava Ilića opšte je poznato da decenijama unazad traje na estradnoj sceni, a mnogi njegovi hitovi ušli su u legendu domaće narodne muzike.

Kada je u pitanju KAL, na njihovom zvaničnom sajtu predstavljaju se kao Rock´N´Roma.

Kako navode, sviraju kombinaciju muzike Zapadnog Balkana sa svingom, džezom, bluzom, popom , te donose jedan sasvim nov i originalan zvuk koji se prima od prvog do poslednjeg akorda.

Romska grupa Kal nastala je 1996. godine. Od tada do danas su odsvirali preko hiljadu koncerata u zemlji i inostranstvu, a učestvovali su na svim značajnim domaćim i evropskim festivalima.

Osim “Somborskog kotlića”, Turistička organizacija Grada Sombora 24. i 25. juna, po četrnaesti put, organizuje i izložbeno-prodajnu manifestaciju „Ulica starih zanata“ , na prostoru Glavne ulice - Кralja Petra I.

Radno vreme manifestacije će biti od 10 do 23 časa, a na dan održavanja manifestacije „Somborski kotlić“ do 24 časa.

U TOGS-u navode da će se tokom trajanja manifestacije, 25. juna, realizovati i Izlagački stolovi (dimenzija stola 2,00 m h 0,80 m) koji će biti postavljeni ispod tendi, duž Glavne ulice.

Izlagači svoje stolove opremaju 24. juna, najkasnije do 9.00 časova (u tom periodu biće dozvoljen ulazak na Glavnu ulicu automobilima, period zadržavanja automobila je 15 min).

Кotizacija za izlagački sto iznosi 2.000,00 dinara (iznos kotizacije je za dva dana).

Broj tekućeg računa za uplatu kotizacije: 840-813668-32

Popunjenu prijavu za manifestaciju možete dostaviti na e-mail: info@visitsombor.org ili na adresu Turistička organizacija Grada Sombora, Trg Svetog Đorđa 1, Gradska kuća, 25000 Sombor najkasnije do 19.06.2022. godine ili do popune mesta.

Organizator se obavezuje da u ceni kotizacije izlagaču obezbedi:

- izlagački stoili štand (natkriven)

- osvetljenje

- medijsku pokrivenost manifestacije.

Ukoliko dođe do nepredviđenih vremenskih ili drugih poteškoća, organizator zadržava pravo promene rasporeda održavanja manifestacije.

Organizator ne snosi troškove eventualnog oštećenja izložbenih predmeta.

Prijavu možete preuzeti na sajtu TOGS-a: www.visitsombor.org

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!