DRUŠTVO

SITUACIJA SA KORONA VIRUSOM STABILNA, POČELA VAKCINACIJA TREĆOM DOZOM

14295

Sve veće brojke pozitivnih građana na virus Kovid 19 u našoj zemlji su vesti kakve slušamo svakodnevno, međutim situacija u opštini Apatin je stabilna naglašava pomoćnica direktora Doma zdravlja Apatin Branka Bajić.

Po rečima Bajićeve, dnevno se na pregled u „Crvenu zonu“ javlja 5 do 10 ljudi, a za sada imamo 18 sugrađana koji su pozitivni na virus.

Opština Apatin ima 8483 građana koji su primili obe doze vakcine, dok na revakcinu čeka još njih 202. Treću dozu vakcine je primilo 432.

Da bi ljudi primili treću dozu vakcine, neophodno je da prođe 6 meseci od revakcine. Za vakcinaciju kineskom vakcinom Sinofarm, građani mogu da se jave svakodnevno od 7:30 do 12č bez prethodnog zakazivanja, dok je za prijem treće doze vakcinom Fajzer, potrebno zakazivanje ili se najaviti na broj telefona 064/82-92-091 i u vrlo kratkom roku građani će biti pozvani.

Podsećanja radi, „Crvena zona“ apatinskog Doma zdravlja otvorena je radnim danima od 8 do 14č, dok subotom i nedeljom ne radi.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!