DRUŠTVO

SREĆNA NOVA 2021. GODINA! OPUSTITE SE I UŽIVAJTE UZ NAXI RADIO APATIN

13814

Ove godine spisak želja nam je skroman, ali je lista hitova nikad duža. U četvrtak, 31. decembra od 19h do ponoći uživajte u prazničnoj muzičkoj listi koju smo pripremili posebno za ovu priliku!

Prisetite se dobro poznatih hitova i onih koji su obeležili godinu za nama, poslušajte šta su vam to poželele najveće zvezde u regionu koje rado slušamo i na Naxi Radio Apatinu! Šampanjac u ponoć i posebna pesma na vašem omiljenom radiju, dovoljan su povod da u Novu godinu uplovite raspoloženi.

Bajaga, Riblja čorba, Đorđe Balašević, Zdravko Čolić, Bijelo Dugme, Crvena Jabuka, Prljavo kazalište, Gibonni, Vlado Georgiev, Nina Badrić, Aleksandra Radović, Severina samo su neki od izvođača koji su svoje mesto našli na posebnoj prazničnoj listi!

Dobro raspoloženje i najveći hitovi nas neće napuštati ni u narednim danima, pa vas tokom produženog vikenda, 1, 2. i 3. januara očekuje još mnogo sjajne muzike!

Možda ove godine niste u prilici da okupite sve prijatelje, ali ipak ste u najboljem društvu! Opusti se i uživaj uz Naxi Radio Apatin!

Želimo vam Srećnu Novu godinu!

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!