DRUŠTVO

TRAŽIO SVOJ, A PRONAŠAO ŠEST UKRADENIH BICIKALA!

14327

Od objave da mu je ukraden bicikl i ponuđene nagrade od 50 evra za bilo kakvu informaciju, do video zapisa o njegovom pronalaženju, prošao je samo jedan dan. Osim svog i bratovog, naš sugrađanin Milan je pronašao još četiri ukradena bicikla!

Na našu opasku da bi bio odličan detektiv, Milan uz osmeh objašnjava da se zapravo radi o spletu srećnih okolnosti. NJegov poznanik, koji je pročitao njegovu objavu, sasvim slučajno je otkrio gomilu bicikala, dobro skrivenih u visokoj travi i rastinju u ataru Kurjačice.

-Prosto se sve poklopilo, i moja objava i njegova putanja, baš kada i kuda je trebalo, uz osmeh kaže Milan.

Još dodaje da je skoro pa sto posto siguran da zna ko je lopov, ali da, za sada, nema dokaza kojim bi potkrepio svoju sumnju.       

-Samo iz moje zgrade za viked su ukradena tri bicikla, dva su naša i jedan od komšinice. Zanimljivo je to da su sva tri bila parkirana na takvom mestu da ih neko, ko ne poznaje ovaj naš teren, teško može pronaći. Četvrti bicikl je ukraden mojoj poznanici koja živi na Trgu Nikola Tesla, dok su preostala dva u policiji i čeka se da se jave i njihovi vlasnici, objašnjava naš sagovornik, čiji video zapis je, za kratko vreme, dobio puno pohvala ali, kao i objava, izazvao i brojne, duhovite komentare njegovih prijatelja.

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!