DRUŠTVO

10 NAGRADA za učenike muzičke škole u Apatinu na REPUBLIČKOM TAKMIČENjU

15643

 

U Beogradu je tokom aprila meseca održano Republičko takmičenje učenika muzičkih i baletskih škola Srbije. Na ovom prestižnom takmičenju, učešće je uzelo deset predstavnika OMŠ “Stevan Hristić” iz Apatina i svih deset ih je osvojilo neku od prve tri nagrade. Takmičenje je održano u organizaciji Zajednice muzičkih i baletskih škola Srbije.

U nastavku pročitajte imena nagrađenih učenika:

1. nagrade

Sofija Rakić, 1. razred – klavir, u klasi Eve Antalović

Šara Molnar, 2. razred – klarinet, u klasi Ilone Janovič

2. nagrade

Una Basta, 5. razred – flauta, u klasi Marte Stojanović

Nikola Bogović, 2. razred – klarinet, u klasi Nandora Kolesara

Žolt Molnar, 2. razred – trombon, u klasi Ervina Černičeka

Peter Molnar, 4. razred – truba, u klasi Ervina Černičeka

Nemanja Srbljanin, 2. razred – flaute, u klasi Žolke Sakal

Aliz Fridrik, 1. razred – klarinet, u klasi Nandora Kolesara

3. nagrade

Sofija Cvetićanin, 2. razred – klavir, u klasi Milana Lemaića

Nandor Čorba, 2. razred – clarinet, u klasi Ilone Janovič

Čestitamo nagrađenim učenicima!

Korepetitor na duvačkim instrumentima tokom takmičenja bila je Jelena Bogović.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!