DRUŠTVO

U Apatinu ODRŽANA AUDICIJA za učešće na manifestaciji “Šareni talenat”

16384

 

Nakon audicije za manifestaciju ,,Šareni talenat 2022”, održanoj u Apatinu, u uži krug  ušlo je petoro osnovaca iz našeg grada, koji su pokazali kvalitet potreban za nastup na sceni.

Pevajući ponuđene i pesme po sopstvenom izboru, izdvojili su se Dunja Šarac (9 godina), koja je prethodne godine nastupila u finalu Šarenog talenta, Lena Bokan (9 godina), Tatjana Mešinkovski (7 godina), Strahinja Sučević (9 godina) i Namanja Sučević (7 godina). Naredne nedelje sledi prijava za manifestaciju i učešće u istoj”, rekao je Milorad Basta, mentor apatinskih mališana.

16385

Podsećamo, kvalifikacije u Somboru su predviđene za subotu, 24. septembra, u periodu od 11 do 13 sati, u dvorištu Somborskog pevačkog društva na “Mini Šarenoj Pozornici”. Pobednik “Šarenog Talenta” od produkcije dobija novu kompoziciju sa kojom dalje učestvuje na festivalima u zemlji i regionu.

16386

16387

Deci iz Apatina i njihovom metoru želimo puno uspeha u nastavku takmičenja.

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!