DRUŠTVO

U humanitarnoj akciji „Za naše bebe“ prikupljeno gotovo tri miliona

14832

Humanitarna akcija „Za naše bebe“ ima za cilj prikupljanje sredstava za opremanje porodilišta somborske Opšte bolnice „Dr Radivoj Simonović“. S tim u vezi, gradonačelnik Sombora, Antonio Ratković, priredio je svečanu večeru za donatore, zahvalivši im i istakavši kako je je ova akcija najbolji pokazatelj kako Grad i privreda, zajednički, mogu doprineti lokalnoj zajednici.

Podsećamo, u toku su završni radovi na kompletnoj rekonstrukciji porodilišta, za šta je sredstva obezbedio Grad Sombor, uz podršku tadašnjeg Ministarstva za demografiju i populacionu politiku, a kako bi mame i bebe u novom ambijentu dočekala i nova oprema, lokalna samouprava pozvala je privrednike da se uključe u humanitarnu akciju i svojim donacijama podrže opremanje porodilišta, stoji na zvaničnom sajtu somborske bolnice.

Kako kažu u Opštoj bolnici “Dr Radivoj Simonović”, u porodilištu je urađena kompletna adaptacija, rekonstrukcija i sanacija 420m2 u skladu sa najsavremenijim standardima. Porodilište će sada imati apartman sobu, izolacionu sobu, predrađaonu, prostor gde tate mogu da prisustvuju porađaju, proširenu prijemnu ambulantu, ambulantu za otpust bebe i majke, a urađena je i kompletna klimatizacija i ventilacija pretporođajne sale, porođajne sale i obe operacione sale na odeljenju.

Do sada je uplaćeno blizu 3.000.000 dinara u ime humanitarne akcije „Za naše bebe“, u okviru koje se skupljaju sredstva za opremanje rekonstruisane zgrade porodilišta u Somboru.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!