DRUŠTVO

U NEDELJU U APATINU SE ODRŽAVA SMUĐIJADA 2021

14600

U organizaciji udruženja sportskih ribočovaca Čikla, u nedelju 28. novembra 2021. godine u Apatinu će se održati sada već tradicionalna SMUĐIJADA 2021.

Prema planu i programu takmičenja, skup takmičara je zakazan za 11 časova u restoranu Šaran, gde će se i nakon takmičenja uz večeru i druženje, dodeliti i nagrade najuspešnijim takmičarima.

Takmičenje u pecanju smuđa predviđeno je da se održi na Dunavu u vremenskom periodu od 11:30č do 16:30č.

Organizator je za sve takmičare obezbedio poklon u vidu majice, a za one najuspešnije i vredne novčane nagrade. Pobednik će osvojiti 30.000 dinara, drugoplasirani 20.000 a trćeplasirani 10.000 dinara, a obezbeđena je i specijalna nagrada štab „Favotite creed“ vredan 13.000 dinara.

Kotizacija po takmičaru iznosi 2.000 dinara.

Svi zainteresovani ribolovci svoje prijave mogu poslati putem elektronske pošte kontakt@deonribolov.com ili pozivom na telefon 062/8502793. Prijave se mogu obaviti i na dan takmičenja, na licu mesta.

14601

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!