DRUŠTVO

U ponedeljak MINI SAJAM SOCIJALNOG PREDUZETNIŠTVA u Apatinu

15629

 

Mini sajam socijalnog preduzetništva u Apatinu zakazan je za ponedeljak, 16. maj. Sajam će biti održan u šetališnoj zoni ulice Srpskih vladara, sa početkom u 11 sati.

U pitanju je finalni događaj kampanje javnog zagovaranja "Zaposlimo osobe sa invaliditetom", koji je usmeren na podizanje svesti javnosti o zapošljavanju osoba sa invaliditetom.

Podršku ovoj uličnoj manifestaciji pružiće organizacije javnog i civilnog sektora koje sarađuju sa Udruženjem građana “Breza” i opštinom Apatin, koji su glavni akteri kampanje. Svoje prisustvo, pored ovih organizacija su najavili Crveni Krst Apatin, Centar za socijalni rad Apatin, Udruženje dobročinitelja “Mali Princ”, Dom za stare i penzionere iz Apatina, Dom "Otthon" iz Stare Moravice, Dom za odrasla invalidna lica iz Beograda, Turistička organizacija Apatin, Kulturni Centar Apatin, predstavnici Pokrajinskog saveza MNRO i drugi.

Cilj ovog projekta je podizanje svesti o značaju socijalno preduzetništva i mogućnostima koje ovakav vid udruženja pruža, kao i podizanje svesti zajednice o potrebama osoba sa invaliditetom i načinima na koje oni doprinose razvoju zajednice.

Kampanja se realizuje u okviru Platforme „Održivi razvoj za sve“ pod pokroviteljstvom Fondacije Ana i Vlade Divac.

„Ovaj program okuplja ljude koji su ambicizni, vođeni misijom, strateški orijentisani i snalažljivi. Orijentisani smo na rezultate, jer su rezultati ono što transformiše postojeću stvarnost, otvaraju nove puteve za marginalizovane i ugrožene, i pokreću potencijal društva neophodan za društvene promene“, poručuju organizatori, i pozivaju sve zainteresovane građane da posete sajam i time doprinesu boljoj vidljivosti i mogućnosti zapošljavanja osoba sa invaliditetom u našoj zajednici.

15630

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!