DRUŠTVO

U TOKU PRIJAVLJIVANJE APATINSKIH MALIŠANA ZA „ŠARENI TALENAT“

14344

U sklopu tradicionalnog dečjeg muzičkog festivala ,,Šareni vokali“  Sombor, otvorena je mogućnost da pevački talenat pokažu i predškolci i osnovci iz opštine Apatin i tako zakorače u čudesni svet muzike.

ŠTA JE ŠARENI TALENAT ?

To je smotra pevačkih talenata dece od 6 do 12 godina sa teritorije opštine Apatin i naseljenih mesta.  Za smotru mogu da se prijave sva deca koja ponuđene pesme nauče da pevaju i prikažu svoje umeće na bini.  Za smotru u Apatinu roditelji mogu prijaviti decu do 23. septembra, a nakon prijava tj. selekcije učesnika ona će se održati u petak, 24. septembra 2021. godine u 17 časova.

Takmičenje u Somboru će se održati 25. septembra 2021. godine od 11:00  do  13:00 časova u dvorištu Somborskog Pevačkog društva na Mini Šarenoj Pozornici. Pobednik Šarenog Talenta od produkcije dobija novu kompoziciju sa kojom dalje učestvuje na festivalima u zemlji i regionu. Pesme se uče brzo i lako, a Šareni Talenat je prilika za sve.

ŠTA JE POTREBNO ZA PRIJAVU ?

Oni koji žele da provere svoje umeće pevanja treba da pronađu pesme na sajtu Https://Www.Sarenivokali.Org/   u odeljku Šareni Talenat, pevaju zajedno sa snimkom i krenu u raspevanu avanturu.  Na prijavi za takmičenje u Somboru svako popunjava formular i peva odabranu pesmu, uživo uz muzičku matricu. Svaki učesnik tako dobija potvrdu o učešću i ulazi u konkurenciju za finale takmičenja koje će se održati krajem oktobra u Somboru.

INFORMACIJE

Svi zainteresovani se mogu dodatno informisati putem telefona 064 94 96 118  Šareni talenat Apatin.

14345

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!