DRUŠTVO

U toku prijavljivanje dece za “Šareni talenat”, AUDICIJA u Apatinu 15. septembra

16373

 

Na manifestaciji “Šareni talenat”, koja se i ove jeseni održava u Somboru, mogućnost da pokažu svoj pevački talenat imaće predškolci i mlađi osnovci iz opštine Apatin.

Кao i prethodne godine, učešće mogu uzeti deca uzrasta od 5 do 15 godina sa teritorije opštine Apatin i naseljenih mesta, a za apatinsku audiciju se mogu prijaviti svi koji ponuđene pesme nauče pevati uz muzičku pratnju. Roditelji decu mogu prijaviti do četvrtka, 15. septembra, kada će biti održana i audicija u 18 sati.

Кvalifikacije u Somboru su predviđene za subotu, 24. septembra, u periodu od 11 do 13 sati, u dvorištu Somborskog pevačkog društva na “Mini Šarenoj Pozornici”. Pobednik “Šarenog Talenta” od produkcije dobija novu kompoziciju sa kojom dalje učestvuje na festivalima u zemlji i regionu. Pesme se uče brzo i lako, a Šareni talenat je prilika za sve, poručuju organizatori manifestacije.

Oni koji žele da provere svoje pevačko umeće treba da pronađu pesme na sajtu https://www.sarenivokali.org u odeljku “Šareni Talenat”, pevaju zajedno sa snimkom i krenu u raspevanu avanturu. Na prijavi za takmičenje u Somboru svako popunjava formular i peva odabranu pesmu, uživo, uz muzičku matricu. Svaki učesnik tako dobija potvrdu o učešću i ulazi u konkurenciju za finale takmičenja koje će se održati krajem oktobra u Somboru.

Svi zainteresovani dodatne informacije mogu dobiti putem telefona 064/94-96-118.

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!