DRUŠTVO

Udruženje Gornje Podunavlje u subotu organizuje “Dunavsku regatu”

16169

 

U subotu, 6. avgusta, posetioci Deer&Beer festivala imaće priliku da učestvuju u Dunavskoj regati koja će imati maršutu od Vikend naselja Vagoni do Gradske plaže.

“U toku spusta dugog 8km pravićemo dve pauze za kupanje na predivnoj Harčaš plaži i ostrvu kod Motela. Predviđeno trajanje spusta je 3 sata i stižemo pre početka koncerta! Dobrodošli su svi učesnici koji poseduju bilo kakvo plovilo: čamac, gumeni čamac, dušek, traktorsku gumu, kanu, kajak, sup dasku...i avanturistički duh! Za one koji ne poseduju plovilo, obezbedili smo određeni broj mesta i potrebno je prijaviti se unapred na telefon 064-2197-213”, poručuju organizatori, Udruženje “Gornje Podunavlje”.

Kako navode, plan je da svi učesnici na polaznu tačku idu u svojoj organizaciji, a nakon spusta biće organizovan prevoz da se vrate po vozila.

Organizatori preporučuju da se svi učesnici okupe u kampu u 15 sati, radi dogovora, konačnog brojnog stanja, te rasporeda po vozilima, kako bi sa što manjim brojem automobila išli na polaznu tačku.

Kotizacija za učešće iznosi 900 dinara za učesnike koji poseduju svoju opremu, a za one koji iznajmljuju plovilo 1.500 dinara. U cenu su uključena 2 pića i obrok u kampu.

Nakon spusta, na Deer&Beer festival u sviraju Mortal Kombat, Iskaz i Neprijatelj prelazi zeku.

Podsećamo, u organizaciji TO opštine Apatin, peti po redu Deer & Beer festival u Apatinu biće održan u petak i subotu, 5. i 6. avgusta, na plaži Plava Ruža.

Ova, sada već tradicionalna manifestacija, iz godine u godinu okuplja sve veći broj ljubitelja rock and roll-a, punk-a i drugih alternativnijih stilova muzike.

Peto izdanje Deer & Beer festivala obeležiće bendovi Ritam nereda, Drink or Die i Majkan, koiji su zakazani za petak, 5. avgust, dok će u subotu, 6. avgusta, posetioci moći uživati u muzici bendova Mortal Kombat, Iskaz i Neprijatelj prelazi zeku.

Ulazna festival se ne naplaćuje.

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!