DRUŠTVO

VAKCINISANO 708 GRAĐANA, SVE MANJE POZITIVNIH NA VIRUS U OPŠTINI

13837

Što se tiče epidemiološke situacije na današnji dan u našoj opštini imamo još 52 osobe zaražene virusom Kovid 19, izjavila je pomoćnica direktora Doma zdravlja Apatin Branka Bajić.

Branka Bajić je poručila da je situacija pod kontrolom, ali i pozvala na oprez, te da se i dalje poštuju sve epidemiološke mere, jer nas je upravo disciplina iz prethodnog perioda dovela u povoljnu situaciju u kakvoj se danas nalazimo.

Tema koja je aktuelna prethodnih nekoliko dana je vakcinacija, odnosno imunizacija naših građana koja je počela u sredu.

Do danas je vakcinisano 708 naših sugrađana. Vakciniše se vakcinom Sinofarm koji je proizvođač iz NR Kine. Komplatna prijava za vakcinaciju ide preko portala E Uprava i ona je vrlo jednostavna, a ko nije u mogućnosti tako da se prijavi, postoji broj telefona 0800 222 334 preko kog mogu izvršiti prijavu. U apatinskom Domu zdravlja ne postoji mogućnos prijavljivanja za vakcinaciju, rekla je pomoćnica direktora Doma zdravlja Apatin.

Iz prethodnih iskustava, procedura traje 3-4 dana od dana prijavljivanja. Bitno je da se dođe u tačno naznačeno vreme, kako se nebi stvarale bespotrebne gužve, a sam proces vakcinacije teče veoma brzo.

Bajićeva je dodala na kraju da do sada nije bio niti jedan slučaj negativnih reakcija na vakcinu niti se naišlo na bilo kakve nuspojave, te je izrazila nadu da će se u narednom periodu zahvaljujući vakcinaciji steći kolektivna imunizacija građana.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!