DRUŠTVO

Veliko interesovanje za PLIVANjE ZA ČASNI KRST u Apatinu i Somboru

17026

 

Povodom praznika Bogojavljenje, koji Srpska pravoslavna crkva proslavlja 19. januara, opština Apatin će, u saradnji sa Turističkom organizacijom i Sportskim savezom organizovati plivanje za „Časni krst“.

Manifestacija će se održati na plaži kod restorana „Plava ruža“, a plivači će u rukavcu do krsta plivati simboličnih 33 metra.

Kako saznajemo iz Turističke organizacije, do sada je dvadesetak prijavljenih plivača prošlo lekarski pregled. Projave traju još danas do podneva, jer se poslednji lekarski pregled može obaviti sutra ujutru. Sve informacije mogu se dobiti u TO Apatin, na Trgu Nikole Tesle 13 ili putem telefona 025/772-555.

Kada je Sombor u pitanju, plivanje za Časni krst i ove godine organizuje Zavičajno udruženje Srba „Кorijeni“ iz Sombora, u saradnji sa Sportskim savezom Grada Sombora, a pod pokroviteljstvom  Grada Sombora.  Somborci ovu manifestaciju organizuju desetu godinu za redom. Plivaće se 33 metra na gradskom kupalištu „Štrand“, a početak programa zakazan je za 12 sati.

Zainteresovana lica mogu da se prijave u kancelariji ovog udruženja u Somboru u Čitaoničkoj ulici broj 2 u periodu od 10 do 12 časova, telefonom na brojeve: 060/436 – 7876 i 063/ 503-349, ili u prostorijama Sportskog saveza grada Sombora, Venac Petra Bojovića 11, telefon: 025/ 436-787.

Kako saznajemo od organizatora, do sada je prijavljeno i prošlo lekarski pregled oko 40 učesnika.

Podsećamo, Bogojavljenje se obeležava kao praznik krštenja Isusa Hrista, kojim je počela njegova misija i propovedanje hrišćanske vere. 

17027

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!