DRUŠTVO

VETERANI MLADOSTI I PARTIZANA U ZNAK SEĆANJA NA POK. DEJANA SMILJANIĆA - DŽIGIJA

14434

 

U NEDELJU, NA STADIONU KRAJ DUNAVA

PRIJATELJSKI SUSRET VETERANA “MLADOSTI” I “PARTIZANA”

U nedelju, od 15 časova, na stadionu kraj Dunava odigraće se prijateljski susret veterana apatinske “Mladosti” i beogradskog “Partizana”, u znak sećanja na pokojnog Dejana Smiljanića – DŽigija, nekadašnjeg fudbalera “Mladosti” i vernog navijača beogradskih crno-belih, koji je preminuo nakon teške bolesti 7. januara ove godine.

Za “Mladost” će nastupiti DŽigijevi prijatelji i nekadašnji saigrači Slobodan Bačić, Zoran Stamenić, Branko Bursać, Saša Jano, braća Smiljanić, Zoran Mandić, Vladimir Petrović, Milan Dobrijević i drugi, dok će u ekipi veterana FK “Partizan”, uz ostale, zaigrati i Nebojša Uške Vučićević, Nikica Klinčarski, Nebojša i Nenad Marinković, Miloš Bogunović, Miroslav Čermelj i Milorad Bajović.

Obe ekipe će, istog dana u podne na Gradskom groblju u Apatinu, obići DŽigijev grob i položiti venac, a nakon toga posetiti i apatinski Muzej sporta.

-Pozivamo sve DŽigijeve prijatelje i poštovaoce da u nedelju dođu na stadion “Mladosti” i prisustvuju ovoj utakmici koju smo organizovali u znak sećanja na našeg saigrača i prijatelja, kažu Vladimir Smiljanić Švero i Vladimir Petrović, organizatori ovog događaja.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!