DRUŠTVO

VI MOTOSUSRETI U APATINU PREMAŠILI DO SADA SVE PREDHODNE

I ovog vrelog julskog vikenda, na platou kod Bele Loze u Apatinu, održani su šesti Apatinski motosusreti. Manifestacija koja se održava još od 1994.godine, a od 2007.godine i zvanično u organizaciji Moto Kluba "Panter"  iz Apatina, kako predhodnih godina, tako i ove godine privukla je ogroman broj ljubitelja motosporta. Da su motosusreti u Apatinu jedni od najvećih u Srbiji, a zasigurno najveći međunarodni moto skup u Srbiji, potvrđeno je i ove godine. Organizatori su uspeli da prebroje preko 1300 motocikala, preko 2000 gostiju, a poseta u kampu u večernjim satima u petak i subotu bila je nezapamćena. Uz muziku više lokalni rock bendova, i posebne zvezde manifestacije rok satava Neverne Bebe, hladno Jelen Pivo i zvuk motora zabavljalo se blizu 5000 gostiju. Najviše gostiju iz inostranstva bilo je iz Slovenije , njih preko 150, Slovačke oko 60, Makedonije desetak, Bosne i Hercegovine, Austrije, Nemačke, Hrvatske, Italije,...kao i iz cele Srbije. Najveću pažnju i interesovanje svih apatinaca svakako je kao i svake godine subotnji defile svih pristiglih bajkera. Krenuvši iz kampa, provozavši se kroz ceo Apatin i zaustavivši se na centalnom gradskom trgu počela je velika fešta i demonstracija akrobatske vožnje motora. Vreo asfalt i temperatura od preko 35 stepeni tada je zaboravljena, a sva pažnja bila je usmerena na motoriste i njihove čelične ljubimce.
    Da će poseta premašiti sve do sada održane susrete, najavljivalo se još u sredu i četvrtak, kada su se počeli pojavljivati prvi gosti iz Slovenije. Moto kamp kod Bele Loze bio je prepun šatora, a slobodnog kreveta u svim privatnim smeštajima u Apatinu bilo je nemoguće naći.Organizatori "Motosusreta Apatin 2011", Moto Klub "PANTER" iz Apatina, i ako izmoreni, ne kriju ponos i zadovoljstvo, naročito izjavama motorista i ostalih gostiju koji pri odlasku poručuju "...vidimo se i do godine i dovodimo Vam još naših prijatelja...". Sve ovo dešavalo se u sklopu održavanja 48. Apatinskih Ribarskih Večeri, koje su kao i predhodnih godina privukli velik broj gostiju iz zemlje i inostranstva. Organizatori moto susreta, MK "Panter" Apatin posebno žele da se zahvale na velikoj pomoći u organizaiji Opštinskoj Upravi Opštine Apatin i Apatinskoj Pivari.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!