DRUŠTVO

Vidan Jerotijević: “Treći HUMANITARNI TURNIR posvećujemo Danilu”

16761

 

U nedelju 11. decembra, u sportskoj hali “Rade Ratko Vejin” u Apatinu, održaće se treći po redu “Humanitarni turnir Apatin”.  Kako saznajemo od Vidana Jerotijevića, organizatora, u okviru ovog sportskog događaja, biće organizovan futsal turnir i takmičenje u šutiranju trojki. Prijave su već otvorene i traju do 8. decembra.

 

Ovoga puta, sredstva prikupljena na turniru biće usmerena na lečenje šestogodišnjeg dečaka, našeg sugrađanina, Danila Balaća. Dođite da, kao na dva prethodna turnira, uživamo i zabavimo se, a ono što je najvažnije, da pomognemo našem Danilu. U međuvremenu, pozivam sve ljude dobre volje da pošalju sms sadržine 1364, na broj 3030”, poručio je Jerotijević.

 

Kada je futsal u pitanju, kotizacija iznosi 5.000 dinara po ekipi, a vreme turnira zavisiće od broja ekipa. Okvirno će trajati od 12 do 18 sati, mogu da se prijave seniori, ali i mlađi.

Za šutiranje trojki, kotizacija iznosi 500 dinara po igraču, a u zavisnosti od broja prijavljenih, takmičenje će okvirno biti održano u periodu od 18 do 19 sati. Prijave važe za sve uzraste.

 

Za sve dodatne informacije, zainteresovani se mogu obratiti Vidanu Jerotijeviću, putem društvenih mreža ili na broj telefona 064/45-99-704.

16762

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!