DRUŠTVO

Vredna DONACIJA od Fondacije “Ana i Vlade Divac” za UD “Mali Princ” iz Apatina

16344

 

Udruženje dobročinitelja “Mali Princ” iz Apatina ovih dana je dobilo još jednu vrednu donaciju. U pitanju su lap top, četiri norveška radijatora, štampač i skener, a koji će poboljšati kvalitet rada i boravka u prostorijama udruženja. Ovu donaciju obezbedila im je Fondacija “Ana i Vlade Divac” i biće im isporučena do kraja nedelje.

Pored navedenog, u proteklom periodu udruženje je dobilo i brojne druge donacije, prvenstveno od naših sugrađana, humanih Apatinaca. Radi se o školskom priboru, edukativnim igračkama, sportskim rekvizitima i mnogim drugim potrepštinama.

“Mali prinčevi i princeze beskrajno su zahvalni svim ljudima dobre volje koji im nesebično pomažu, te na taj način čine njihov život lepšim”, poručuju iz ovog apatinskog udruženja, a koje je i tokom leta bilo izuzetno aktivno.

Naime, početkom jula meseca, članovi UD “Mali Princ” boravili su u kampu “Podržimo porodicu” na Divčibarama, a tokom avgusta i u kućici za besplatan terapijski boravak dece u selu Željine nadomak Sirogojna kod Zlatibora. Takođe, u međuvremenu su imali izuzetno uspešnu i posećenu muzičku radionicu sa Banetom Rosićem, pesnikom, muzičarom i autorom, poznatom po emisiji „Hajde sa mnom u obdanište”. Kada su radionice u pitanju, na bazenima Banje Junaković održali su jednu sportsko-rekreativnu u okviru projekta “Zajedno do zvezda”, a uzeli su i učešće na “Vrbaškoj trci” u Vrbasu. Tokom leta nastavili su sjajnu saradnju i aktivno druženje sa brojnim udruženjima za pomoć i podršku deci sa invaliditetom na teritoriji cele Vojvodine.

Iz udruženja najavljuju da će i tokom naredna tri meseca biti održan veliki broj radionica za decu i njihove roditelje, u okviru projekta “Zajedno do zvezda”. Poziv za članstvo je, kako kažu, uvek aktuelan, a svi zainteresovani mogu da se jave udruženju putem fb stranice ili da dođu svakog radnog dana posle 18 sati u prostorije UD “Mali Princ”, Dunavska obala bb, na šetalištu u Apatinu.

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!