DRUŠTVO

Vredna DONACIJA za UD „Mali Princ“ Apatin

17002

 

Udruženju dobročinitelja „Mali Princ“ iz Apatina danas je uručena vredna donacija u vidu mobilnog aparata za kokice, vrednosti od oko 700 evra. Ovaj aparat dobijen je od kompanije Meridian Tech DOO, a koristiće ga članovi udruženja. Zahvaljujući tome, jedan od „Malih Prinčeva“, Uroš Panjković, uskoro će imati novi posao.

Zahvaljujem se kompaniji Meridian na ovoj vrednoj donaciji. Uroš ima 19 godina, završio je srednju ugostiteljsku školu, izuzetno je komunikativan i obožava da radi sa ljudima. Beskrajno se raduje i svi jedva čekamo da ga obučimo, pa da počne raditi”, izjavila je Uroševa majka, Danijela Panjković.

17003

Prema rečima Aleksandre Marić, predsednice UD “Mali Princ”, mobilni aparat za kokice od velikog je značaja za sve članove udruženja.

Ovu godinu završavamo na najlepši mogući način. O socijalnom preduzetništvu pričamo mesecima unazad i baš dan pred Novu godinu dobili smo donaciju od kompanije Meridian, aparat za kokice, koji planiramo da koristimo kako bismo zaposlili neke od naših korisnika sa smetnjama u razvoju, a takođe i doprineli što boljem funkciknisanju udruženja”, rekla je Marić.

17004

Jelena Jocić, ispred kompanije Meridian, nije krila zadovoljstvo onim što je zatekla na terenu, te istakla da joj je izuzetno drago što je donacija stigla u prave ruke.

Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo pomogli Urošu, a kao društveno odgovorna kompanija i ubuduće ćemo se truditi da budemo tu za one kojima je pomoć najpotrebnija. Saznali smo da je Uroš divan i vredan momak i mnogo nam je drago ako smo ga ovim gestom obradovali. Nadamo se da ćemo barem malo uticati na njegovu lepšu budućnost time što smo mu obezbedili sredstvo za rad i na taj način omogućili da sam privređuje i obezbedi sebi egzistenciju”, zaključila je Jocić.

17005

17006

17007

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!