DRUŠTVO

ZVEZDIN KARAVAN u Apatinu obradovao brojne navijače i simpatizere crveno-belih

15945

 

S ciljem omasovljenja članstva, te širenja zvezdaštva, FK Crvena zvezda organizovao je danas na Trgu Nikle Tesle u Apatinu „Zvezdin karavan“.

Prema rečima Andrijane Savić, ispred PR službe Crvene zvezde, odziv u našem gradu je izuzetan i veliko im je zadovoljstvo što su imali priliku družiti se sa svojim vernim navijačima u Apatinu.

Danas smo došli ovde da se približimo našim vernim navijačima iz Apatina i da im zahvalimo na tome što nas podržavaju tokom cele godine, kako ove, tako i prethodnih mnogo godina. Tu smo i da omogućimo svima koji nisu u prilici da dođu u Beograd da se učlane u Crvenu zvezdu. Tom članskom kartom dobijaju mnoge pogodnosti, kao što su popusti u našem Red star šopu, na kupovinu raznih ulaznica za naše utakmice na stadionu i da, eto, pružino priliku da se slikaju sa našim trofejima baš ovde u njihovom gradu“, izjavila je za Radio Apatin Andrijana.

15946

Fan zona Zvezdinog karavana sastojala se od animacije za posetioce, štanda za članstvo, te pehara Lige Šampiona, Državnog prvenstva i Kupa Srbije sa kojima su se posetioci fotografisali.  

15947

15948

15949

15950

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!