KULTURA I ZABAVA

Bogat PROGRAM apatinskog Kulturnog centra tokom februara

18946

 

Opštinski kulturni centar Apatin, i tokom februara meseca, organizovaće brojne sadržaje za sve generacije. Na Velikoj sceni Doma kulture, ljubitelji umetnosti moći će uživati u muzičkom, pozorišnom i filmskom programu, a u galeriji Meander će biti postavljena još jedna izložba. Takođe, povodom Dana državnosti, u Velikoj sali će biti upriličena Svečana akademija.

U nastavku vam donosimo kompletan februarski program:

3. februar – Tradicionalni koncert pevačkih grupa KUD-a „Carza“ – „Canto, ergo sum“, od 20 sati u Velikoj sali

11. februar – Pozorišna predstava „Laže i paralaže“ u izvođenju pozorišta „Stevan Sremac“ iz Crvenke, od 20 sati u Velikoj sali

14. februar – Izložba grafika Ane Petrović, od 19 sati u galeriji Meander

14. februar – Obeležavanje Dana državnosti Republike Srbije

15. i 16. februar – Film „Nedelja“, od 18 i od 20:30h u Velikoj Sali

20. februar – Predstava za decu iz vrtića, u organizaciji PU “Pčelica”

24. februar – Predstava za decu “Priča o piscu priči” u izvođenju NASTeatra, od 11 sati u Velikoj sali

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!