KULTURA I ZABAVA

Bogat PROGRAM Kulturnog centra Apatin tokom novembra

18538

 

Opštinski kulturni centar Apatin i tokom novembra meseca imaće bogat kulturno-umetnički i zabavni program, kako iz filmske, tako i iz pozorišne i likovne umetnosti.

U nastavku vam donosimo kompletan program:

3. novembar – predstava za decu PU „Pčelica“, Velika sala, od 9 sati i 30 minuta, i otvaranje izložbe „Opna šumske duše“ od 19 sati u galeriji Meander

5. novembar – filmski program: Detektiv Crle i zlatna košnica od 18 sati i Heroji Halijarda od 20 sati, Velika sala

8. novembar – Dan prosvetnih radnika, Mala sala, od 18 sati

15. novembar – filmski program: Čuvari formule od 18 i do 20:30h, Velika sala

16. novembar – filmski program: Trolovi – bend na okupu od 16 sati i Čuvari formule od 18 i do 20:30h, Velika sala

17. novembar – Uroš Petrović, u organizaciji Narodne biblioteke „Miodrag Borisavljević“, Velika sala, od 12 sati, i od 19 sati – otvaranje izložbe Nikosa Avranitidisa u galeriji Meander

23. i 24. novembra – Festival evropskog filma, projekcije su zakazane oba dana za 16, 18 i 20 sati u Maloj Sali OKC-a, a ulaz je slobodan

25. novembar – koncert KUD-a „Carza“, Velika sala od 19 sati

29. novembar – Beskompromisni Stand Up, SEMIR GICIĆ, Velika sala od 20 sati

 

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!