KULTURA I ZABAVA

Brojni nastupi i nova koreografija uvertira u TRADICIONALNI KONCERT KUD-a “Carza”

16777

 

Kulturno-umetničko društvo “Carza” iz Apatina ovih dana intenzivno nastupa i priprema se za svoj tradicionalni godišnji koncert. Kako saznajemo od njih, u proteklih mesec dana imali su zapažen nastup u Plandištu, na Festivalu “Krajiški biseri”, uzeli su učešće na tradicionalnom koncertu u Ugrinovcima, a takođe i u Prigrevici na Ličkim danima.

Osim brojnih nastupa i priprema za koncert, veoma smo zadovoljni i novom koreografijom našeg izvođačkog ansambla, igrama iz Crne Trave i Svrljiga. Takođe, srećni smo što naša nova mlada muška pevačka grupa “Oroz” već osvaja srca publike. Moram napomenuti da je ova grupa oformljena u septembru mesecu, broji sedam članova i neguje izvornu, etno i duhovnu muziku”, rekla je Aleksandra Prica, umetnički rukovodilac MPG “Oroz”, te dodala da joj u radu sa ovom grupom veliku pomoć i podršku pruža Luka Smiljanić.

Godišnji koncert kulturno-umetničkog društva “Carza” iz Apatina, podsećamo, zakazan je za subotu, 26. novembar. Ovaj tradicionalni događaj iz godine u godinu okuplja sve veći broj poštovalaca i ljubitelja folklora, a na njemu će i ovoga puta članovi “Carze” ponosno predstaviti sve ono što su tokom godine marljivo i posvećeno pripremali.

Koncert će biti održan u Velikoj sali Opštinskog kulturnog centra, sa početkom u 19 sati. Osim domaćina, publici će se predstaviti i gosti iz Ledinaca, KUD “Vinogradar”.

Cena ulaznice iznosi 200 dinara.

16778

16779

16780

16781

16782

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!