KULTURA I ZABAVA

CEKOS nastavlja akciju opremanja Doma kulture u Sonti

18895

 

Sumirajući reultate od prethodne godine, Centar za kulturu i obrazovanje Sonta predstavio je dosadašnja ulaganja u seoski Dom kulture, uz pomoć donacija građana, lokalne samouprave i spoljnih donatora.

S tim u vezi, tokom 2023. ova sonćanska ustanova kulture opremljena je novim profesionalnim reflektorima, dimerom, digitalnom konzolom, dim mašinom i mnogom drugom pratećom opremom.

U poslednjoj donatorskoj kampanji, za dalje opremanje Doma kulture, prikupljeno je preko 30 hiljada dinara, a ovaj iznos će poduplati Trag fondacija u sklopu podrške koju CEKOS ima na njihovom programu „Akademija održivosti“ #Snaga aktivizma

Svi koji žele da podrže dalju obnovu Doma kulture i kreiranje programa i sadržaja u njima tokom sledeće godine, mogu da podrže akciju donacijom koja će opet biti duplirana od strane Trag fondacije. Uplatu donacije možete izvršiti na namenski račun CEKOS-a za ove svrhe 160-6000001817771-76, Banca Intesa, svrha uplate: Donacija. Želimo da mladi u selu imaju priliku da u svom mestu stvaraju predstave, sviraju, pevaju, igraju folklor i organizuju različite događaje. Pomažući sela, pomažete da mladi ostanu u njima”, poručili su u CEKOS-u.

Centar za kulturu i obrazovanje Sonta trenutno ima 40 članova, od čega 12 sa pravom glasa i 28 počasnih članova. Omladinski klub koji su osnovali u selu opremljen je novom informatičkom opremom i služi kao Info kutak za sve mlade, kao i za mnoge druge sadržaje koje CEKOS realizuje.

Članovi ove organizacije i tokom 2024. godine nastavljaju sa brojnim aktivnostima, kako kroz rad dramskog studija, tako i kroz omladinsko-volonterski program, te kroz realizaciju projekata na nacionalnom nivou.

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!