KULTURA I ZABAVA

Dva komada Ežena Joneska NA REPERTOARU apatinskog POZORIŠTA

17469

 

Danas, 7. aprila, i u nedelju, 9. aprila, u Velikoj sali Kulturnog centra Apatin, ljubitelji pozorišne umetnosti imaće priliku pogledati dve predstave, obe urađene prema tekstu Ežena Joneska.

Prvu predstavu, “Žak ili pokornost”, u režiji Dušana Gladića, izvode glumci Dramskog studija KC-a, a u pitanju je prva repriza koja će biti odigrana u okviru Opštinske smotre drame za odrasle.

U predstavi igraju Stefan Vukosav (Žak), Predrag Cvjetićanin (Žak otac), Danka Bokan (Žak majka), Milica Mutić (Žaklina), Zoran Taboroši (Roberta), Marko Ćuić (Roberta otac) i Ivana Jelić (majka). Početak predstave zakazan je za 17 sati, a cena ulaznice iznosi 300 dinara.

Druga predstava, „Kralj umire“, biće odigrana u nedelju,

9. aprila, sa početkokom u 19 sati i 30 minuta. Ovaj komad urađen je u režiji Radoja Čupića, a izvodi ga pozorište „Stevan Sremac“ iz Crvenke.

U predstavi igraju Zoran Radulović, Cvijeta Jovanović Mučalica, Milica Bukvić, Gordana Jelić Mešter, Milijana Kaluđerović i Milorad Bjelan.

Cena ulaznice iznosi 300 dinara i može se kupiti na blagajni Kulturnog centra na dan izvođenja predstave, od 18.30 časova.

17470

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!