KULTURA I ZABAVA

Galerija Meander raspisala KONKURS za izlagačku 2024. godinu

18584

 

Galerija Meander Apatin raspisala je konkurs za održavanje samostalnih i grupnih izložbi, autorskih izložbi i umetničkih projekata u oblasti vizuelne umetnosti, koji će se uvrstiti u program izlagačke sezone u 2024. godini.

Kako navode u apatinskoj galeriji, pravo učešća na konkursu imaju profesionalni umetnici koji su prošli proces umetničkog obrazovanja (akademije likovnih ili primenjenih umetnosti) i delovanja u kulturi, čije je delo, kroz angažman, doživelo umetničku verifikaciju.

Za prijavljivanje je potrebno podneti profesionalnu biografiju (skraćena verzija), kontakt podatke (adresa, telefon, e-mail), sažetu koncepciju izložbe u pisanoj formi (do 800 karaktera), reprodukcije radova sa informacijama o tehnici, godini nastanka i dimenzijama radova (do 10 fotografija), te tehnički opis izložbe.

Konkurs je otvoren do 7. decembra 2023. godine. Naknadno poslate i nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje.

Prijave sa potrebnim podacima potrebno je poslati u elektronskoj formi na adresu galerijameander@yahoo.com Ili poštom, na adresu Galerija Meander, Trg Nikole Tesle 12, 25260 Apatin.

Nakon završetka konkursa i odluke Umetničkog saveta galerije Meander, svi učesnici će biti obavešteni o rezultatima konkursa.

Konkursna dokumentacija se ne vraća.

Galerija Meander obezbeđuje:

   – galerijski proctor,

    – PR aktivnosti (objava izložbe putem pisanih i elektronskih medija, sajta i društvenih mreža Fejsbuk i Instagram),

    – dostupnu tehničku opremu,

    – koktel za otvaranje izložbe,

    – štampani materijal (kataloge, pozivnice i plakate),

    – pakovanje radova po završetku izložbe,

    – galerija vrši povrat radova preko kurirskih službi.

Za dodatne informacije svi zainteresovani mogu pozvati na broj telefona 025 773 923. Kontakt osoba je Jelena Kukić, urednica likovnog programa galerije Meander.

 

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!