KULTURA I ZABAVA

PREDSTAVA “Čarobni bunar želja” u subotu pred najmlađom apatinskom publikom

16736

 

U Velikoj sali Opštinskog kulturnog centra Apatin, u subotu, 19. novembra, sa početkom u 11 sati, biće odigrana predstava za decu pod nazivom “Čarobni bunar želja”. Ovaj komad igraju glumci pozorišta „Hajde obraduj dan“ iz Beograda, koje ima veliki broj edukativnih predstava za decu, nastalih s ciljem da najmlađoj publici važne teme približe na zanimljiv način.

 

“Čarobni bunar želja” je priča gde je u jednom dalekom kraljevstu, iza sedam gora i sedam mora, živeo jedan kralj koji je mnoga dobra dela činio, pa je tako od jednog starog vilenjaka kome je pomogao dobio čarobni bunar želja. Čarobni bunar ispunjava želje dobroj deci i svako dete koje ubaci novčić u bunar i popije malo vode iz bunara može da očekuje da mu se želja ispuni. Taj bunar čuvaju vilenjak Božidar i vila Maja i brinu se da ga neko ne ukrade. Problem nastaje kada sebični gusar i njegov sluga Smotajlo otmu čarobni bunar samo za sebe. Kralj objavljuje veliku potragu za bunarom i šalje raspevanu pčelu da pomogne Božidaru i Maji. Posle mnogo prepreka i komičnih situacija, oni uz pomoć dece uspevaju da vrate bunar želja, na opšte zadovoljstvo i radost celog kraljevstva. 

Predstava traje oko 45 minuta, a namenjena je najmlađoj publici uzrasta od 2. do 12. godine, sa zanimljivom scenografijom, živopisnim kostimima i originalnom muzikom.

Cena ulaznice iznosi 200 dinara, a blagajna Kulturnog centra biće otvorena na dan igranja predstave, od 10 sati.

16737

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!