KULTURA I ZABAVA

PREDSTAVA „Svadbena zvona“ oduševila apatinsku publiku

18942

 

Predstava „Svadbena zvona“, nastala po tekstu Davora Špišića, odigrana je sinoć na Velikoj sceni Opštinskog kulturnog centra Apatin. Ovaj komad, žanrovski kombinacija komedije i melodrama, prisutnima je prikazao priču o troje usamljenika, društvenih marginalaca koji se ne snalaze u predatorskom bezdušnom vremenu, vremenu u kojem je ljudskost postala više mana nego vrlina.

Složeni karakteri i jaka glumačka igra, sa nizom maštovitih i dinamičkih obrta, izazvala je među prisutnom publikom i smeh i suze.

Likovi u predstavi, osim što pokušavaju preživeti sa što manje ožiljaka, ne odustaju u traženju srodne duše. Samoća nije njihov izbor, nego realnost ranjivih emocija.

Niz smešnih i burlesknih situacija nastaje iz žarke želje da se privid normalnosti održi, a na stalnom je udaru represivnog i podozrivog aparata. Svo troje, u toj komediji zabune, pokušavaju rasplesti često nerazrešive čvorove turbulentne životne situacije.

Uloge u „Svadbenim zvonima“ poverene su Ivani Vukčević, Đorđu Kukuljici i Mihajlu Nestoroviću.

Režiju predstave, kao i izbor muzike, potpisuje Peter Srpčić, kostim i scenu Art multimedia Novi Sad, produkciju Mihajlo Nestorović, a muzički producent je Filip Nestorović. Komad je postavljen u produkciji Srednjoevropskog kulturnog centra Novi Sad, na čelu sa direktorom produkcije Sašom Plavanjcem.

18943

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!