KULTURA I ZABAVA

REPERTOAR somborskog pozorišta za JANUAR 2022. godine

14825

Narodno pozorište Sombor obavestilo je svoju vernu publiku da će biletarnica biti zatvorena do 10. januara 2022. godine, a svi oni koji tokom praznika žele da rezervišu svoje ulaznice, to mogu učiniti putem sajta pozorišta.

Januar mesec donosi u somborsko pozorište sjajne predstave, kako u njihovoj sopstvenoj produkciji, tako i gostujuće, a krajem prvog meseca u godini na Velikoj sceni će biti održan i veliki Svečani koncert Muzičke škole „Petar Konjović“. U nastavku možete pogledati repertoar za januar 2022.

Četvrtak, 13. januar, od 20 sati, Velika scena, Nina Plavanjac „KAŠTEL U JEZERU“, u režiji Marjana Nećaka

Subota, 15. januar, od 20 sati, Velika scena, „IBI THE GREAT“, uzutorska predstava Andraša Urbana po drami Alfreda Žarija „Kralj Ibi“

Utorak, 18. januar, od 17,30h, Studio 99, „OVO NIJE DRŽAVNI POSAO“, monodrama Danice Grubački

Utorak, 18. januar, od 20 sati, Velika scena, Ken Ludvig, „TENOR NA ZAJAM“, u režiji Olje Đorđević

Sreda, 19. janauar, od 20 sati, Velika scena, Ežen Jonesko „ĆELAVA PEVAČICA“, u režiji Ive Milošević

Četvrtak, 20. januar, od 20 sati, Velika scena, Dankan Mekmilan, „SVAKA DIVNA STVAR“, u režiji Ninoslacva Đorđevića

Petak, 21. januar, od 20 sati, Velika scena, Tenesi Vilijams, „TRAMVAJ ZVANI ŽELJA“, u režiji Juga Đorđevića

Subota, 22. januar, od 20 sati, Velika scena, „IBI THE GREAT“, autorska predstava Andraša Urbana po drami Alfreda Žarija „Kralj Ibi“

Sreda, 26. januar, od 18 sati, Velika scena, Đorđe Lebović, „SEMPER IDEM“, po dramatuzaciji i u režiji Gorčina Stojanovića

Petak, 28. januar, od 20 sati, Studio 99, Ivan Viripajev, „KISEONIK“, u režiji Milje Mazarak

Subota, 29. januara, od 20 sati, Studio 99, monodrama po motivima romana Emila Zole „NANA“, u režiji Tijane Vasić

Ponedeljak, 31. januar, od 19 sati, Velika scena, Svečani koncert Muzičke škole „Petar Konjović“ Sombor

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!