KULTURA I ZABAVA

U toku letnje likovne radionice za decu

19717

 

Po uzoru na prošlogodišnje pozitivno iskustvo, Kulturni centar Apatin i ovog leta je organizovao besplatnu likovnu radionicu za učenike prvog i drugog razreda osnovne škole. Izbor dece se vršio u saradnji sa pedagoškim kadrom, a mališani će i ove godine imati priliku da, pored već postojeće ljubavi za stvaralaštvo, nauče nove tehnike, upoznaju se sa drugačijim materijalima i pristupom.

Prema rečima Jelene Kukić, likovne urednice galerije Meander, interesovanje je i ove godine bilo veliko.

Prošle godine radionica je bila izuzetno lepa i uspešna, tako da smo mi i ove godine odlučili da uradimo sličnu stvar, s tim da sada imamo neke drugačije vežbice. Sačuvali smo ono što se pokazalo kao kvalitetno i gde su deca najviše uživala, ali smo dodali i neke novitete. Deca opet imaju preko raspusta priliku da uživaju, te da se pozabave jednim edukativnim sadržajem. Ovde mogu da prošire vidike, da nauče malo drugačije da razmišljanju i da zagrebu u neku novu sferu, koja će kasnije da ih usmeri i inspiriše“, izjavila je za Radio Apatin Kukić.

19718

Kako saznajemo od nje, na radionicama imaju ukupno 19 polaznika, održavaju se dva puta nedeljno i trajaće do 25. jula.

19719

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!