KULTURA I ZABAVA

Vanja Bulić gost apatinske BIBLIOTEKE

18602

 

U Narodnoj biblioteci “Miodrag Borisavljević” u Apatinu, u sredu, 15. novembra, biće organizovano druženje sa piscem Vanjom Bulićem, kao i promocija njegovih knjiga.

Svi oni koji žele da od Vanje Bulića čuju ponešto o tome kako stvara svoja književna dela, ali i o njegovom dugogodišnjem novinarskom radu, moći će to da učine u sredu od 18 sati u našoj biblioteci”, poručili su iz ove apatinske ustanove kulture.

Vanja Bulić poznati je srpski novinar, književnik i TV voditelj. U mladosti je bio član rok sastava „Sidra” i igrao odbojku u „Radničkom”.

Bio je scenarista tri TV serije: „Jugovići”, „Drugo stanje” i „Javlja mi se iz dubine duše”. Кoscenarista je filma Lepa sela lepo gore i scenarista filma „Drugo stanje”. Radio je dugo godina i kao urednik „Duge”.

Član je Udruženja književnika Srbije i Udruženja za kulturu, umetnost i međunarodnu saradnju „Adligat”. Rad Udruženja „Adligat” podržavao je i pre formiranja, od 2008. godine, a Zbirka Vanje Bulića formirana je 2014. godine i sadrži veliki broj njegovih knjiga sa posvetama, kao i knjiga koje su njemu poklanjane sa posvetama značajnih književnika.

Vodio je nekada kultnu emisiju „Biseri”, a trenutno vodi emisiju „Posle ručka”.

Objavio je preko 20 knjiga.

 

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!