SPORT

Ana Basarić i Dunja Srbljanin POBEDNICE ŠAHOVSKOG TURNIRA, Trofeja Poletarac i Velemajstor

16999

 

Šah klub “Velemajstor” je i krajem ove godine organizovao dva šahovska turnira, Trofej Poletarac i Trofej Velemajstor. Na ovim turnirima učešće je uzelo 22 mladih apatinskih  šahista, polaznika Škole šaha Velemajstor.

Trofej Poletarac, na kome su učestvovali najmlađi šahisti 2013. godište i mlađi, zasluženo je osvojila Ana Basarić, koja je do pobedničkog pehara stigla pobedivši u svih jedanaest odigranih partija, dok su drugo mesto  ravnopravno zauzele čak tri šahistkinje koje su osvojile srebrne medalje, i to Jovana Kuridža i sestre Sofija i Sava Sitvuk. Trofej za najboljeg mladog šahistu-poletarca osvojio sedmogodišnji Nikola Basarić.

Na tradicionalnom Trofeju Velemajstor, nakon niza preokreta, prvo mesto u konačnom plasmanu osvojila je Dunja Srbljanin, kojoj je pripao i pehar za najbolju šahistkinju turnira. Drugo mesto i srebrnu medalju osvojio je Dušan Stojaković, dok je bronzanom medaljom za osvojeno treće mesto nagrađen Dušan Dotlić. Najbolja mlada šahistkinja na turniru je Anđelija Radišić, a diplomom za osvojenu četvrtu šahovsku kategoriju nagrađen je Zoran Savić.

Nagrade pobednicima uručila je reprezentativka Srbije Marina Gajčin.

Iz Šah kluba Velemajstor najavljuju da će novu 2023. godinu započeti tradicionalnim Novogodišnjim brzopoteznim turnirom, koji će biti održan trećeg i četvrtog januara.

17000

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!