SPORT

FK " OLIMPIQUE " NASTUPAO NA TURNIRU " MILAN VRCELJ " SA 2000 GODIŠTEM

04.01. Apatinska škola fudbala Olympique nastupala je na turniru ''Milan Vrcelj'' u Somboru sa 2000 godištem. Olympik se iz grupne faze lagano plasirao u polufinale gde je opet imao nereću da pitanje prolaska u finale rešava izvodjenjem kaznenih udaraca. U regularnom delu meča rezultat Olimpik - Žak je glasio 1:1 ali na penale Olympik je poražen.U borbi za treće mesto šansu su dobili i igrači koji su manje igrali pa je Olimpik i u toj utakmici poražen sa 1:0.

Rezultati:

OA- Radnički II 2:1

OA - Kordun 1:0

OA - Srbobran 0:0

polufinale

OA - Žak 1:1 penali 1:2

3 mesto

OA - Radnički II 0:1

Ovo je bio 5 turnir u roku od 8 dana na kome su  Olimpikove generacije  nastupale i zabeležile lepe učinke uz još lepšu igru : sve ekipe su se plasirale u polufinala turnira,osvojena su dva druga mesta,jedno treće i dva četvrta mesta.

Naredni izazovi Apatinsku školu Olympique očekuju već 11 Januara kada se igra vanredno kolo Mini maxi lige, a 15 Januara generaciju 2000/2001 očekuje veliki ispit na  medjunarodnom turniru u  Banja Luci-Republika Srpska.

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!