SPORT

Marina Gajčin VICEŠAMPIONKA Srbije u šahu

16929

 

U Bajinoj Bašti su juče završena 16. Pojedinačna prvenstva Srbije u šahu, koja su se igrala u dve konkurencije: OPEN (muškarci) i žene.

Kako navode u Šahovskom savezu Srbije, kod žena je nova šampionka WGM Irina Čoluškina, koja, iako je u prvom kolu izgubila, u narednih 8 kola napravila je 7 poena i zaslužena osvojila prvo mesto. Na drugom mestu, kako dalje navode, sasvim zasluženo završila je reprezentativka WIM Marina Gajčin sa 6,5 poena, dok je treće mesto osvojila WGM Marija Manakova sa 5 poena i boljim dodatnim kriterijumim od prošlogodišnje šampionke WGM Jovane Erić.

U  OPEN konkurenciji prošlogodišnji šampion, GM Velimir Ivić, uspeo je da odbrani titulu i sa 7,5 poena osvoji šampionski pehar. Ovaj uspeh došao je ponajviše zahvaljujući pobedi u 8. kolu, protiv prvog nosioca i direktnog konkurenta GM Aleksandra Inđića koji je sa 7 poena zauzeo drugo mesto.

Zahvaljujući sjajnom finišu (3 pobede u poslednja 3 kola), 3. mesto osvojio je GM Aleksandar Kovačević, sa 6 poena.

Pehare najboljima uručio je Dejan Timotijević, ispred opštine Bajina Bašta i Sportskog saveza opštine Bajina Bašta.

Glavni sudija bio je IA Rade Goljović, zamenik glavnog sudije, IA Lena Miadinović, a direktor prvenstva IO,IA Saša Jevtić.

16930

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!